Miért fizetne olyan szabálysértésért, amit nem követett el?

Szerezzen érvényt igazának!

Bizonyítsa vétlenségét egyszerűen egy fedélzeti kamera segítségével!
Manapság a rendőrség minden technikai eszközt bevet, hogy a közlekedési szabálysértéseket dokumentálni tudják és ennek következményeként megbüntessék az elkövetőt.

Sokszor sajnos olyan esetben is megpróbálhatnak szabálysértési bírságot kiróni, amikor vitatható, hogy szabálysértés történt-e. Ilyen például a sárgán, vagy piroson áthajtás.

Amennyiben rendelkezünk fedélzeti kamerával, amely rögzíti a közlekedésünket, könnyedén vissza tudjuk nézni, hogy valóban sárgán, vagy piroson mentünk-e át, illetve, hogy a sárgára váltás pillanatában meg lehetett volna biztonságosan állni a kereszteződés előtt, vagy sem.

Sok baleset előidézésében nem vagyunk részesek, mégis megpróbálják ránk húzni a vizes lepedőt. Ilyen esetekben is segítséget jelenthet a fedélzeti kamera, mely széles látószögű objektívje segítségével "látja" az esetet és bizonyítani tudjuk utólag a vétlenségünket.

Egyes kamerák belső kamerával is rendelkeznek, ezeket a taxisoknak ajánlanánk, mert nem csak a belső teret veszik, de rögzítik a hangot is, így bármilyen vitás eset utólag tisztázható, nem is beszélve a manapság egyre gyarapodó taxisok elleni támadásokról, mikor a tettes(ek) elmenekül(nek) és senki nem tudja őket későbbiekben beazonosítani.

Itt csak néhány okot soroltunk fel, amiért érdemes fedélzeti kamerát felszerelni az autóba, de sok egyéb előnye is van a berendezésnek.

Jelenleg kapható kamerák: